Testimonials

10 months ago
Best service ever. Professionalism and fully transparent
- Kelvin E
a year ago
(Translated by Google) Super professional and correct service. (Original) Sherbim super profesional dhe korrekt.
- Erald K
4 years ago
- Klodian C

Rreth nesh

Autocheck është një servis me një eksperiencë mbi 15 vjeçare në tregun e riparimit dhe optimizimit te makinave. Jemi te orientuar dhe dedikuar drejt lëvrimit të një shërbimi sa më cilësor për klientët tanë, duke mbuluar këtu një gamë të gjerë sherbimesh dhe kontrollesh kualiteti.

Contact Us

Contact

Call now
  • 069 542 3300

Address

Get directions
1000
Rruga Ali Demi
Tirana
Albania

Business Hours

Mon:8:30 AM – 6:00 PM
Tue:8:30 AM – 6:00 PM
Wed:8:30 AM – 6:00 PM
Thu:8:30 AM – 6:00 PM
Fri:8:30 AM – 6:00 PM
Sat:9:00 AM – 2:00 PM
Sun:Closed
Contact Us
Message sent. We'll get back to you soon.